“Lokaal eten” is voor de meesten onder ons vandaag een prioriteit. Logisch, want als je lokale producten gebruikt, vermindert je C02-uitstoot aanzienlijk. Maar wat we vaak vergeten is dat je natuurlijk ook “lokaal” kan drinken. “Lokaal drinken” is één van de belangrijkste engagementen van BRU®, dat zijn water nooit ver van de bron exporteert.
Met ‘Eet lokaal. Drink lokaal’ zetten we het lokale nóg meer in de kijker en doen we een oproep voor verantwoord en duurzaam consumeren. Daarom gaan we aan de slag met getalenteerde lokale topchefs die iconische gerechten recreëren met enkel lokale ingrediënten. Ontdek al het goede van lokaal, met BRU®!
Eet lokaal. Drink lokaal.
Even lokaal als je favoriete traditionele gerechten.
Wat is even lokaal als je garnaalkroketten, witloofgratin, zeetong op Oostendse wijze en Luikse salade? BRU® natuurlijk! Belgische sterrenchefs Christophe Hardiquest, Stefan Jacobs en Willem Hiele zijn overtuigd van het belang van lokaal eten en drinken. Ze kiezen daarom voor lokale ingrediënten als BRU®. Speciaal voor jou zetten zij die ingrediënten extra in de kijker door echte lokale klassiekers uit de Belgische keuken in een modern jasje te steken. Topchef Christophe Hardiquest vertelt als eerste over zijn filosofie over lokaal eten en drinken.
“Lokale producten, daar zit liefde in."
Ontdek Stefan Jacobs' filosofie.
Ontdek 100% lokale recepten.
BRU®: 100% lokaal water.
Van de bron tot bij jou in een paar kilometer.
Afstand tot de bron
water
Waarom zou je enkel lokaal eten als je ook lokaal kunt drinken? Ben je benieuwd naar de afstand tussen de bron van BRU® en jezelf?
BEREKEN DE AFSTAND >
maar,
tussen jou en
de bron.
BRU® water legt dus geen grote afstand af op weg naar jouw tafel.
Bereken vanaf een ander adres >
*Afstand in vogelvlucht tussen de bron en jezelf.