Eet lokaal en drink lokaal met chef Willem Hiele

Eet lokaal en drink lokaal met chef Willem Hiele
Lokaal eten. Lokaal drinken. Dat vinden we belangrijk bij BRU®. Om je ogen te openen voor al het goeds wat België te bieden heeft, werken we samen met topchef Willem Hiele van het gelijknamige restaurant in Koksijde. “We moeten veel trotser zijn als Belgen.” Ontdek nu de sterrenchef zijn lokale garnaalkroketten in een modern jasje, wat heerlijk smaakt met je 100% lokale fles BRU® ernaast. Ga mee op ons culinair avontuur en ontdek alles over deze heerlijke lokale maaltijd. BRU®. Even lokaal als de legendarische garnaalkroketten.

Lokaal eten en drinken 

Lokaal eten en drinken 

Lokaal eten, dat doe je misschien al eeuwen. Langs de versmarkt, je lokale bakkerij of slagerij bezoeken of je vis vers bij de zee halen. Maar heb je ook al de reflex om lokaal te drinken? Dat is minstens even belangrijk! Met ‘Eet lokaal. Drink lokaal.’ en de samenwerking met Belgische gastronomische topchefs verbreden we graag jouw kijk op eten en drinken van eigen (zee)bodem. 

Want als sterrenchefs ervan overtuigd zijn, kan het geen slechte reflex zijn, toch? Of ’t nu de kwaliteit van het product, de nauwe band met de producenten of het duurzaam consumeren is: topchef Willem Hiele kiest steevast voor lokaal. “Herkomst is belangrijk. Dan pas kan je het juiste verhaal vertellen.”  

Lokale producenten 

Lokale producenten 

De beste lokale ingrediënten? Vraag ’t aan een sterrenchef! Willem Hiele houdt heel erg van zijn omgeving aan de zee. “Al mijn groenten komen uit een straal van 20 minuten tot 1 uur rijden. Mijn vis? Ik heb hier een hele mooie vijver. Ik noem dat de vijver, onze Noordzee. De garnalen uit de zee zijn de snoepjes die ik al kreeg als kind.” Waar hij tenslotte zijn lokaal water haalt? Bij BRU®, natuurlijk. Met zijn bron in het Ardense Stoumont spreek je niet enkel van een lokaal water. Met zijn uitstekende minerale samenstelling en laag zoutgehalte kan je zelfs van een gastronomisch water spreken.

Lokaal recept

Wat je moet aanvangen met die heerlijke lokale ingrediënten? Wij hebben een idee. Waag je aan Hiele’s legendarische garnaalkroketten. Sterrenchef Willem Hiele steekt de Belgische klassieker in een nieuw jasje met producten van zijn lokale producenten. Ontdek nu het recept en kom mee met ons op een lokaal en culinair avontuur. Met de natuurlijke parels van BRU® steeds naast je zijde. Smakelijk!

Ontdek de andere artikels