Eet lokaal en drink lokaal met chef  Stefan Jacobs.

Eet lokaal en drink lokaal met chef  Stefan Jacobs.
Eet lokaal. Drink lokaal. En dat zo smakelijk mogelijk. Om jou inspiratie te geven, werkt het lokale water BRU® samen met topchef Stefan Jacobs van het gastronomisch restaurant Hors-Champs in Gembloux. Stefan Jacobs levert het bewijs dat lokaal eten én lokaal drinken overheerlijk kan zijn met zijn interpretatie van de Luikse salade. Benieuwd wat we samen van plan zijn? Duik mee in de keuken van de kersverse Groene MICHELIN Sterrenchef en maak zijn recept zelf bij je thuis.

Ontdek in onderstaande video de filosofie van Stefan Jacobs. 

Video Stefan Jacobs

Wil je kans maken op een gastronomische beleving voor 2 personen in zijn restaurant Hors-Champs? 
Bekijk de video en doe mee aan onze wedstrijd.
Win een gastronomische beleving bij Hors-Champs

Lokaal eten en drinken

Lokaal eten en drinken

Als consumenten snappen we allemaal het belang van het lokaal kopen van eten. Je steunt lokale handelaars, de natuur wint erbij, de kwaliteit van je product is vaak beter… Maar stond je er al bij stil dat hetzelfde geldt voor wat je drinkt? Bij BRU® staan we voor ‘Eet lokaal. Drink lokaal.’, samen met onze gastronomische topchefs tonen we de schoonheid van lokaal geproduceerde producten. Minder voedselkilometers, nauwere band met de producenten, betere kwaliteit. Dat is heel belangrijk voor topchefs als Stefan Jacobs. Waarom de chef een perfecte match is voor deze samenwerking? Hij is de kersverse winnaar van een groene MICHELIN -ster, die duurzame chefs beloont. Hij is trouwens niet de enige BRU®-chef met die eer, ontdek ook de anderen. Stefan Jacobs draagt dus met plezier zijn liefde voor lokaal eten én drinken uit. 

Lokaal recept

BRU® is even lokaal als… authentieke Luikse salade. Chef Stefan Jacobs toont samen met BRU® zijn passie voor lokaal eten en drinken door een volledig lokale gastronomische versie te maken van deze Belgische klassieker. Ontdek snel meer hoe je zelf deze lokale parel op tafel kan toveren. Maak het geheel af met het lokale water BRU®. Bij BRU® is namelijk het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. En dankzij ons laag zoutgehalte komen de smaken van je gerecht volledig tot hun recht. Zo heb jij met BRU® de perfecte tafelgenoot! Smakelijk. En laat ’t parelen.

Krijg je maar niet genoeg van deze lokale topchefs? Ook 2-sterrenchef Christophe Hardiquest doet mee aan dit culinaire, lokale avontuur. Bekijk zijn interview waarin hij praat over zijn evolutie als chef, zijn lokale filosofie en waarom hij zo overtuigd is van BRU®.

Ontdek de andere artikels