BRU®, het Belgische, natuurlijk bruisende water.
De fijne, natuurlijke bubbels van BRU® ontstaan door het langdurige contact met unieke carbonaatrotsen in de ondergrond in en rond Stoumont, in het hart van onze Ardennen. Wanneer ons water aan zijn bron ontspringt, is het dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing. Daar hoeven we niets meer aan
toe te voegen!
Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft ons water ook een laag zoutgehalte. Daardoor heeft het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als perfecte tafelgenoot, thuis óf in een van onze partnerrestaurants. Waag je kans!
De fijne, natuurlijke bubbels van BRU® ontstaan door het langdurige contact met unieke carbonaatrotsen in de ondergrond in en rond Stoumont, in het hart van onze Ardennen. Wanneer ons water aan zijn bron ontspringt, is het dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing. Daar hoeven we niets meer aan
toe te voegen!
Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft ons water ook een laag zoutgehalte. Daardoor heeft het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als perfecte tafelgenoot, thuis óf in een van onze partnerrestaurants. Waag je kans!