Proef de liefde voor lokaal met BRU®

Title H2

België. Het land met niet enkel smakelijk bruiswater, maar ook een overvloed aan heerlijke chocolade. Wist je dat het water van BRU®de smaak van Galler-chocolade béter tot zijn recht laat komen dan andere bruiswaters? Doe nu zelf de test en ontdek het verschil. 

Koop hier

Title H2

Chocolade test
De test is simpel. Om te weten welk bruiswater onze heerlijke Belgische chocolade het meest eer aandoet, doe je het volgende. Neem twee glazen. Vul het ene glas met het Belgische water van BRU® en het andere glas met een bruiswater naar keuze. Drink het eerste glas leeg en eet dan een stukje extra donkere Galler-chocola. Doe dan hetzelfde met het tweede glas. Merk je het verschil? Na je glas BRU® behoudt de Galler-chocolade zijn heerlijk pure smaak, maar na je glas bruiswater naar keuze krijgt de chocolade een iets zoutere smaak. Dat zit zo: dankzij de neutrale smaak en het lage zoutgehalte van BRU® geniet je van een stukje chocolade, zónder de pure chocoladesmaak te verliezen. Het is het perfecte voorbeeld van twee lokale producten die elkaar heerlijk aanvullen. 

Title H2

Dit is wat van BRU® zo’n bijzonder mineraalwater maakt…
Het water van BRU® is bijzonder. Zijn bubbels, zijn unieke samenstelling… Ons water wordt niet alleen gesmaakt door onverwachte bosbewoners, maar ook door Belgische topchefs. Hoe zou dat komen? Wat is het geheim? Wel… er is eigenlijk geen geheim, want we vertellen je er hier alles over!

Title H2

Uniek natuurlijk mineraalwater.
De natuurlijke bubbels van BRU® maken ons water uniek. Wat we doen om ons water te laten bruisen? Niets. Helemaal niets. Want de bubbels ontstaan natuurlijk. Hoe? Dat heeft te maken met de reis die ons mineraalwater aflegt in de ondergrond rond het dorpje Stoumont, in het Belgische Ardennenmassief.  
Ontdek meer