Hibiscus-Gember Mocktail

Hibiscus-Gember Mocktail
Zin in een gezonde, natuurlijke én originele apero? Deze heerlijke Hibiscus-Gember Mocktail wordt echt subliem dankzij het natuurlijk bruisende water van BRU®.

Title H2

Hibiscus-Gember Mocktail 

Voor 2 personen: 

1 limoen 
BRU® bruiswater 
IJsblokjes 

Voor de hibiscus-gembersiroop: 

175 g lichte rietsuiker 
10 g gedroogde hibiscusbloemen 
175 cl water 
3 cm geraspte gember 

Voor de garnering: 

Suikersiroop 
Rietsuiker 
Gedroogde hibiscusbloemen 

 

Title H2

Bereiding van de hibiscus-gembersiroop 

Doe de suiker, hibiscusbloemen en het water in een steelpan. 
Breng aan de kook en roer regelmatig, om de suiker op te lossen. 
Voeg de geraspte gember toe. 
Laat helemaal afkoelen. 
Zeef en bewaar in een glazen fles in de koelkast. 

Je glazen versieren 

Doop de randen van je glazen in de hibiscus-gembersiroop en daarna in een mengsel van suiker en verkruimelde hibiscusblaadjes. 

De mocktail bereiden 

Leg de ijsblokjes op de bodem van een glas. 
Voeg 2,5 eetlepel hibiscus-gembersiroop toe, besprenkel met het sap van een halve limoen en vul de rest van het glas met bruiswater van BRU®. 

Geniet ervan!