Title H2

9 unieke plekken voor een zonnige picknick.

Title H2

De zomer is volop bezig, dus trek je er zotgraag op uit om met familie en vrienden van de natuur te genieten. Daarom neemt BRU® je mee naar buiten, om je onze 9 favoriete topplekjes te tonen voor een zonnige picknick!

Title H2

De klassieker: een uitje naar het Terkamerenbos

Het Terkamerenbos is een klassieker onder de klassiekers, en een echte must als je in de hoofdstad woont. Het bos is een oase van groen ten zuiden van de stad en makkelijk bereikbaar voor alle Brusselaars. Het is dus dé perfecte ontspanningsplek als je een paar uur wilt ontsnappen aan de drukte van de stad.

Title H2

“C’est chic”: het Solvay-domein in Terhulpen.

Vul je picknickmandje en ga ermee naar het Park van Terhulpen. Hier vormen het luxueuze kasteel, mooie gazons en massieve rododendrons het decor van je dag. Je vindt hier trouwens meer dan 450 soorten wilde planten! Spreid je tafellakentje uit en bewonder het landschap tijdens een chicque picknick op de "Pré des Pettes".

Title H2

Landelijk: tussen de molens in Grimbergen.

Wandel langs de Maelbeek, bewonder de majestueuze windmolens op je pad en laat je hypnotiseren door het rustgevende draaien van hun wieken. Tot het verre luiden van de klokken van de kerk van Grimbergen je terug naar de realiteit brengt. Stop dan in de schaduw van de bomen voor je lunch of pauzeer in een van de molens die zijn omgebouwd tot taverne. Zo kan je je honger stillen en je dorst lessen voor je weer op pad gaat.

Title H2

Sportief: bij de Fondry des Chiens in Nismes.

Doe je stijgijzers aan en zet je waterflessen klaar, maar eerst... een flinke picknick! Aan de voet van het natuurreservaat van de Fondry des Chiens vind je ferme rotsformaties om te beklimmen, maar ook (en vooral) een heel verrassende plek om heerlijk te picknicken. Daarna is het klimtijd of tijd voor een mooie digestieve wandeling.

Title H2

Middeleeuws: op het kasteel van Gaasbeek.

Deze plaats had de bijnaam "Gaasbeek de Schitterende" kunnen krijgen… Maar het kasteel is eigenlijk gewoon het laatste overblijfsel van de vroegere heerlijkheid met dezelfde naam. Hier ontmoeten de Middeleeuwen en hedendaagse geschiedenis elkaar in een prachtig domein, dat open is voor het publiek. Je kunt er tijdens een picknick wijdse grasvelden, bossen, vijvers en zelfs een kleine wijngaard ontdekken. Zo kunnen jong en oud samen op avontuur!

Title H2

Romantisch: op de Damse kanalen.

Vanuit Brugge voert een heel romantisch kanaal je naar zee. Populieren en fietspaden omzomen deze echt idyllische plek. Stap dus op de fiets met je geliefde, neem je picknickmand mee en pauzeer waar en wanneer je maar wilt. De zomer is aan jou. Profiteer ervan!

Title H2

In de woestijn: de Sahara van De Panne.

Ja, ja! Je leest het goed. Als je naar de kust gaat, naar de duinen van De Panne, dan zal je zien dat er een pad doorheen loopt dat erg bekend is: de Sahara! Heel ongewoon! We raden je aan om hier van je picknick te genieten. Vergeet ook je hoedje niet, want in de woestijn is het heet! En last but not least, wees voorzichtig met de wind en het zand. Is het echt heel warm? Hou dan je fles BRU® bij de hand.

Title H2

Mystiek: de Cheslé van Bérisménil.

Hoewel we eraan twijfelen dat er hier écht elfen wonen, blijft het een feit dat deze oude Keltische vestingwerken waarschijnlijk ooit de thuishaven van druïden waren. Op zo'n magische plek zou het bijna heiligschennis zijn om niet te stoppen voor de picknicklunch langs de oude stadswallen. Laat je dus zéker betoveren door de sfeer van deze plek.

Title H2

Aan het water: bij Het Vinne.

Het grootste natuurlijke meer van Vlaanderen bevindt zich in Zoutleeuw. Je kunt er de hele dag genieten door de vogelsoorten die hier nestelen te observeren. Wandel over de steltenpaden, maak een omweggetje naar de botanische tuin en ontspan je vooral met een heerlijke picknick, altijd met BRU®.

Title H2

Je snapt het: picknicken met BRU®? Da’s een serieuze zaak! Maak dus je keuze(s) en ga een zonnig weekendje op avontuur. Ben je op zoek naar inspiratie voor het klaarmaken van je picknickmand? Laat dat dan eens over aan de profs. Onze partner, restaurant "Canapé", verkoopt bijvoorbeeld apero-bags vol lekkers. Die zijn dus de ideale bondgenoot voor je picknick, of je nu met je gezin bent of met vrienden. Dus: smakelijk eten en vooral: geniet van je picknick!

Title H2

Natuurlijk, licht bruisend rPET
Engagement
Water
BRU® - “rPET”: 100% gerecycleerde petflessen
Engagement
Water
BRU® reduceert zijn ecologische voetafdruk nog meer en werkt sinds 2021 met CO2-neutrale rPET-flessen: 100% recycleerbare én 100% gerecycleerde petflessen.
Meer weten
Met BRU®-mocktails wordt het het een (natuurlijk) bruisende zomer!
Met BRU®-mocktails wordt het het een (natuurlijk) bruisende zomer!
BRU® - Met BRU®-mocktails wordt het het een (natuurlijk) bruisende zomer!
Meer weten
0
Gastronomie
Aan tafel
BRU® - Beleef de zomer met BRU® op deze 10 prachtige terrassen.
Gastronomie
Aan tafel
BRU® - BRU® ging in heel België op zoek naar de mooiste zomerse terrassen. Benieuwd? Ontdek ze snel en… genieten maar!
Meer weten
0
BRU® - Hoe organiseer je de perfecte picknick?
BRU® geeft je alle tips die je nodig hebt om een picknick te organiseren zoals het hoort. Wat pak je mee? Welke recepten kies je? We vertellen je het allemaal.
Meer weten

Title H2