Title H2

Huyze Begga is onze tip voor valentijn!

Title H2

Onze inspiratietip voor een perfect valentijnsdiner met zijn tweetjes? Huyze Begga, het gloednieuwe restaurant van gastkoppel Kimberly en Joeri, dat recent openging in de prachtige, historische Begijnhofwijk van Kortrijk.

Het charmante huis met elegante trapgevels dateert uit 1649 en was eeuwenlang de woning van de Kortrijkse grootbegijn.

Joeri en Kimberly restaureerden het gebouw met veel zin voor smaak en bieden je een verfijnde dagkeuken met verse, seizoensgebonden gerechten.

Title H2

Wat denk je bijvoorbeeld van verfijnde deelgerechtjes zoals tapas, burrata, huisgemaakte hummus of een carpaccio van Sint-Jacobsnoten? Of een heerlijke roodbaars met knolselderpuree, een sabayon van peterselie en een vinaigrette van kappertjes en artisjok. Hmm, dat is zalig genieten!

Ook op tafel in Huyze Begga: het water van BRU®. Logisch, want de unieke, neutrale smaak van ons water doet elk gerecht alle eer aan. Alles is dus aanwezig om je smaakpapillen te verrukken.

Fan van nog meer culinaire ontdekkingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media (@bruwater).

Huyze Begga

Begijnhof 31
8500 Kortrijk

T: 0498 76 16 24
E: info@huyzebegga.be
W: https://www.huyzebegga.be/nl/home

Title H2

seizoensgroenten en fruit op een lokale markt
Lokaal
10 tips om lokaal te consumeren
Lokaal
Wil jij een echte locavoor worden? Ontdek onze 10 tips om in België lokaal te kopen, om meer lokaal én duurzaam te eten, drinken en leven.
Lees dit artikel
19 romantische plekjes voor een bruisende Valentijn
Gastronomie
Aan tafel
19 BRU®isende Valentijnsuggesties (van de chef).
Gastronomie
Aan tafel
Ontdek voor Valentijn 19 restaurants mét of zonder sterren, verspreid over heel België, van aan de kust tot in onze Ardennen.
Lees dit artikel
0
BRU® - Restaurant van de maand: Canapé
Voor wie houdt van lekker aperitieven, is er nu de nieuwe hotspot Canapé in Tervuren. Niet zomaar een restaurant maar een uniek apero-concept dat een nieuwe draai geeft aan het typische aperitiefmoment. Topchef Jeroen De Pauw legt ons uit wat Canapé zo uniek maakt.
Lees dit artikel
0
Eerste afspraakje? Laat je date sprankelen met BRU.
Het is zover, je hebt ein-de-lijk die date gepland. Je wacht vol ongeduld tot het moment is aangebroken, met een bang hartje natuurlijk. Je wil dat alles magisch verloopt? Stel jezelf dan eerst en vooral deze vraag: waar gaan jullie afspreken? BRUgeeft alvast een paar ideetjes om dit romantische afspraakje te doen sprankelen. Veel geluk ;)
Lees dit artikel

Title H2