Belgische witlof en rundstartaar met een crumble van Brugge Oud
Belgisch witlof, Belgisch witblauw rundvlees en Brugge Oud-kaas… 3 Belgische specialiteiten, voor een kleurrijk aperitiefhapje.
Voor zo’n 6 hapjes heb je nodig:
- 1 of 2 witlofstronkjes (afhankelijk van hun grootte)
- 30 g Brugge Oud-kaas
- 1 Belgische witblauwe biefstuk (± 150 g)
- 1 koffielepel kappertjes
- Een paar takjes bieslook
- 30 g Brugge Oud-kaas
- 1 Belgische witblauwe biefstuk (± 150 g)
- 1 koffielepel kappertjes
- Een paar takjes bieslook
- 1 soeplepel mayonaise
- Zout en peper
- Grof zeezout
- Materiaal: bakpapier
- Zout en peper
- Grof zeezout
- Materiaal: bakpapier