Pieterman met champignonbouillon en krokante groene kool
Ken je de pieterman? Deze vis leeft langs de Belgische kust heeft een smaak die je kunt vergelijken met zeetong uit de Noordzee. Wil je een voorgerecht vol smaak? Combineer dan het stevige visvlees met een champignonbouillon die je flink opwarmt.
Voor 2 à 3 personen heb je nodig:
- 2 pietermanfilets
- 500 g bruine champignons
- 30 g gedroogde champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 sjalot
- 1 laurierblad
- 200 ml water
- 500 g bruine champignons
- 30 g gedroogde champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 sjalot
- 1 laurierblad
- 200 ml water
- 1 kruidnagel
- 2 grote groene koolbladeren
- Olijfolie
- Peper en zout
- Een paar takjes verse kervel
- Materiaal: bakpapier
- 2 grote groene koolbladeren
- Olijfolie
- Peper en zout
- Een paar takjes verse kervel
- Materiaal: bakpapier