BRU® neemt je mee naar Bar Misera, een discrete parel in het zuiden van Antwerpen. Niet meteen een typische feestdagenbestemming… maar wel één van de meest verrassende adressen om een bijzonder moment te vieren.
Title H2
Bar Misera: de onverwachte aanrader voor je eindejaarsfeesten
Title H2
Title H2
De sfeer is warm, intiem en bijna vertrouwelijk. Gedeelde borden en precieze smaken staan centraal: fijn bereide sardines, dorade-tartaar, Wagyu-cecina… Een elegante keuken die zonder omwegen verrast.
Title H2
De wijnkaart sluit perfect aan bij deze gerechten. En om het geheel nog meer te laten schitteren, serveert Bar Misera BRU®, dat dit jaar zijn nieuwe limited edition van kunstenaar Charles Kaisin voorstelt. Een verfijnde fles die perfect past op elke feesttafel.
Title H2
Of je nu een romantisch diner plant of een gezellig moment met familie, Bar Misera is dé onverwachte aanrader van dit eindejaar.
Wil je het zelf ontdekken?
📍 Bar Misera – De Burburestraat 21, 2000 Antwerpen
https://nicolasmisera.com/bar-misera
Title H2
Title H2
L’Eauget, waar water en smaken samenvloeien
Beleef een gastronomische ervaring in alle privacy: bij l’Eauget geniet je met maximaal 18 gasten op een unieke manier van seizoensgebonden topmenu’s.
Lees dit artikel
BRU® - Charles Kaisin
Het poëtische en geometrische universum van Belgisch kunstenaar Charles Kaisin ontvouwt zich rond het natuurlijk bruisende water van BRU®. Als meester in origami zoekt Charles Kaisin naar het onverwachte, en plooit het in dienst van elegantie en verfijning. Zo wordt duidelijk hoe gelijkaardig het universum van de kunstenaar en dat van BRU® wel zijn, met dezelfde aandacht voor het pure, het respect voor de natuur en de kunst van het detail.
Lees dit artikel
Ontmoeting met Charles Kaisin, Belgische designparel
Aan het einde van dit feestelijke jaar gaat BRU® een alliantie aan met Belgisch ontwerper Charles Kaisin, een man met een diepe liefde voor natuur en de kunst van het tafelen. Hij liet zich inspireren door de verfijnde “parels” van BRU® en visualiseert onze sprankelende bubbels via de origami-creaties die hem zo typeren.
Lees dit artikel
Gastronomie
RESTAURANT VAN DE MAAND: Vorace
Gastronomie
Vorace: Dé plek om elke winterse uitstap af te sluiten!
Lees dit artikel
Win een diner voor twee met BRU®!
Ja, graag
Nee, bedankt