Title H2

Vorace: Dé plek om elke winterse uitstap af te sluiten!

Title H2

De feesten komen eraan en BRU® neemt je mee naar Vorace in Gesves.

Title H2

Op 20 minuutjes van Namen ontdek je daar Noé’s oprechte, gepassioneerde keuken. Vorace is zijn kinderdroom: een restaurant, waar hij – met respect voor elk product – kookt met heel zijn hart en zonder poespas.

Title H2

Het water van BRU®? Dat ontspringt 60 km verderop natuurlijk bruisend en past perfect bij Noé’s hartelijke keuken.

De wijnen zijn echt uitzonderlijk. Je proeft de passie voor mooie producten en mooie momenten aan tafel.

Title H2

Dé plek om elke winterse uitstap af te sluiten!

📍 Vorace – Ry dèl Vau 2a, 5340 Gesves
https://www.vorace.be/

Title H2

Title H2

0
L’Eauget, waar water en smaken samenvloeien
Beleef een gastronomische ervaring in alle privacy: bij l’Eauget geniet je met maximaal 18 gasten op een unieke manier van seizoensgebonden topmenu’s.
Lees dit artikel
0
BRU® - Charles Kaisin
Het poëtische en geometrische universum van Belgisch kunstenaar Charles Kaisin ontvouwt zich rond het natuurlijk bruisende water van BRU®. Als meester in origami zoekt Charles Kaisin naar het onverwachte, en plooit het in dienst van elegantie en verfijning. Zo wordt duidelijk hoe gelijkaardig het universum van de kunstenaar en dat van BRU® wel zijn, met dezelfde aandacht voor het pure, het respect voor de natuur en de kunst van het detail.
Lees dit artikel
0
Ontmoeting met Charles Kaisin, Belgische designparel
Aan het einde van dit feestelijke jaar gaat BRU® een alliantie aan met Belgisch ontwerper Charles Kaisin, een man met een diepe liefde voor natuur en de kunst van het tafelen. Hij liet zich inspireren door de verfijnde “parels” van BRU® en visualiseert onze sprankelende bubbels via de origami-creaties die hem zo typeren.
Lees dit artikel
0
Gastronomie
RESTAURANT VAN DE MAAND: Bar Misera
Gastronomie
Bar Misera: de onverwachte aanrader voor je eindejaarsfeesten
Lees dit artikel