Onze lokale recepten
Jelle, 'The Messy Chef', deelt een aantal creatieve ideeën met ons om met regionale producten een heerlijk feestmenu te creëren dat 100% lokaal is.
Belgische witlof en rundstartaar met een crumble van Brugge Oud
Belgisch witlof, Belgisch witblauw rundvlees en Brugge Oud-kaas… 3 Belgische specialiteiten, voor een kleurrijk aperitiefhapje.
KOKEN MAAR!
Pieterman met champignonbouillon en krokante groene kool
Ken je de pieterman? Deze vis leeft langs de Belgische kust heeft een smaak die je kunt vergelijken met zeetong uit de Noordzee. Wil je een voorgerecht vol smaak? Combineer dan het stevige visvlees met een champignonbouillon die je flink opwarmt.
KOKEN MAAR!
Lamskroon met geroosterde butternut, noten en rozemarijnsaus
Lamskroon is ideaal aan de feesttafel. Combineer hem met butternut en noten die je in eigen streek vindt. Met dit heerlijke gerecht verwarm je alle hartjes aan tafel.
KOKEN MAAR!
Witte chocolademousse met peren en een crumble van biscuit
Om de maaltijd af te sluiten op een zachte, gesuikerde noot: een dessert vol jeugdherinneringen, met prachtige peren uit boomgaarden van bij ons. Iedereen is meteen fan!
KOKEN MAAR!



Wil je een perfecte combinatie? Proef deze heerlijke lokale recepten dan met 100% lokaal water!