Eén adres voor je feestelijke tafeldecoratie: Studio Lala!
Title H2
Title H2
Tip 1: denk aan je tafel.
"Voor mij is de tafel een plek waar ik mijn creativiteit kan uiten.”
Maaltijd en tafel zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden. Je gasten komen om heerlijk te smullen (en hun dorst te lessen met BRU®, natuurlijk), maar ze zijn er ook om hun ogen uit te kijken op de prachtige decoratie en presentatie van je feestmaal.
Tip 2: neem wat hoogte.
"Dit jaar kies ik ervoor om te werken met rechtopstaande ringen. Het leuke: je kan ze versieren zoals je wilt, volgens het seizoen of je stemming, met een takje groen, een gedroogde bloem, een mooi lint... wát je maar blij maakt!"
Zoals je ziet, kan je je tafel meer volume geven, door te experimenteren met verticaliteit. Kies dus voor bloemen, kandelaars of zelfs boomvormige kaarsen... Alle middelen zijn goed om de aandacht te trekken en op te vallen.
Tip 3: ga voor een persoonlijke toets.
"Eten is omarmen, letterlijk en figuurlijk. Bij de mensen zijn van wie je houdt voelt zó goed… "
Een klein briefje of complimentje... Aarzel niet om een klein briefje op je tafel te leggen voor al die mensen die zoveel betekenen in je leven. Schrijf mooie kaartjes, deel ze, geniet en verwen jezelf letterlijk en figuurlijk!
Title H2
Tip 4: Vergeet de servetten niet.
"Vouw ze, geef ze een leuke vorm. De magie van het servet is dat je er je creativiteit in kwijt kunt."
Of ze nu van papier zijn, om een beetje kleur toe te voegen aan je tafel, of van stof, om je creativiteit de vrije loop te laten, servetten zijn de finishing touch van je tafel! Leg ze op, onder of tussen de borden, heel simpel óf heel geraffineerd gevouwen. Ze zijn het eerste wat mensen zien als ze bij je aan tafel gaan zitten en het openvouwen ervan is het échte begin van elk diner. En je servetten voorbereiden is natuurlijk ook een heel leuke activiteit, waar je je kinderen kunt bij betrekken.
Tip 5: Laat je partystress achter bij de voordeur!
"De sleutel tot een warm, authentiek diner? Dat ben jij! Want geloof me: perfectie ligt in imperfectie."
Laat de stress achter bij de voordeur en verwen jezelf en je gasten. Je bent tenslotte met familie en vrienden bijeen om een leuke tijd te hebben. Dus: handen uit de mouwen, om het beste te geven wat je hebt: jezelf!