Title H2

Eindejaar is in zicht en hier zijn de tips van BRU® al!

Title H2

De eindejaarsfeesten zijn de tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken. Het is ook het perfecte moment om met de hele familie samen te komen. Om van dit jaarlijkse evenement een echt hoogtepunt te maken, ging BRU® aan tafel zitten met 3 influencers, die je hun geheimen voor een memorabel eindejaar onthullen.

Het ideale diner? Jelle Beeckman, alias The Messy Chef, zorgt ervoor!

Het ideale diner? Jelle Beeckman, alias The Messy Chef, zorgt ervoor!

Ben jij de kok tijdens de feestelijkheden? Geniet dan óók van quality time aan tafel, dankzij de slimme tips van @the_messy_chef_jelle voor een eindejaarsdiner zónder voorgerechten!

Ontdek de tips van The Messy Chef

Title H2

Het aperitief? Da’s iets voor Simply Morane

Aan een goed diner gaat één essentiële stap vooraf: het aperitief. Met de tips & tricks van Simply Morane ontdek je hoe je een geslaagd aperitief maakt, dat niet op de maag blijft liggen. Hapjes, de presentatie en mocktails met het water van BRU® als basis… volg haar aanbevelingen op en verwen jezelf.

Ontdek de tips & tricks van Simply Morane

De decoratie? Laat die maar aan Studio Lala over.

De decoratie? Laat die maar aan Studio Lala over.

Er is wat je aan tafel serveert en dan is er ook... de tafel zelf. Daarvoor geven we het woord aan Studio Lala, een echte professional die je alle decoratietips geeft die je nodig hebt om van je feestelijke diner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Personalisatie, servetten... Je bent in goede handen.

Volg Studio Lala's decoratietips

Title H2

Je hebt nu alle kaarten in handen om deze feestdagen onvergetelijk te maken. Dus haal diep adem, begin eraan en maak er een echt feestje van. Je zal het zien, volgend jaar ga je het gewoon opnieuw willen organiseren.

Ontdek de andere artikels

Title H2

0
Gastronomie
Aan tafel
BRU® - Restaurant van de maand: Den Bonten Oss
Gastronomie
Aan tafel
Je hebt het gemerkt: nu de zomer in aantocht is, zijn we bij BRU® helemaal ‘into’ barbecueën. Logisch dus, dat restaurant van de maand een heus barbecuerestaurant is: Den Bonten Oss in hartje Lommel. Eigenaar Hanneke Borrenberghs verwelkomt ons met open armen in haar prachtige zaak.
0
Een geslaagde kaas- en wijnavond met BRU® en @fouettmagic
Bij élke kaas vind je een perfecte wijn... En in het midden? Daar staat BRU®, natuurlijk!
0
9 bistro’s vol warmte en gezelligheid!
BRU® neemt je mee: ontdek 9 bistro’s van bij ons, die je tijdens de herfst heerlijk warm houden en verwennen.
0
BRU® - Restaurant van de maand: Mil & Zim
Dit najaar trekken we naar Waremme, naar wijnbar Mil & Zim, waar we kennismaken met de sprankelende eigenaar François Fagnoule. François is een wijnliefhebber met een behoorlijk atypische achtergrond. Hij aarzelde niet om zijn leven op zijn kop te zetten om ons de mooiste flessen wijn te laten ontdekken. Neem alvast een glas, hier komt zijn verhaal!