De béste Belgische paaschocolade? Die ontdek je met BRU®!

De béste Belgische paaschocolade? Die ontdek je met BRU®!

België. Een land met niet alleen smakelijk bruiswater maar ook heerlijke Belgische chocolade in overvloed. Met Pasen in aantocht, is de zoektocht naar de beste Belgische paaseitjes geopend. Maar wat als we je zeiden dat het water van BRU® die paaseitjes nog lekkerder kan maken? Doe nu zelf de test en ontdek welk bruiswater de beste chocoladesmaak naar boven brengt.

Doe de test 

Doe de test 

De test is simpel. Om te weten welk bruiswater onze heerlijke Belgische chocola het best laat smaken, doe je het volgende. Je drinkt twee glazen water. Het ene is het Belgische water BRU® en het andere glas is een bruiswater naar keuze. Na elk glas eet je een stukje heel donkere chocola. Merk je het verschil? Na je glas bruiswater naar keuze krijgt de chocolade een iets zoutere smaak dan normaal. Maar na je glas BRU® behoudt de chocolade zijn heerlijk pure smaak. Zo kan je naar hartenlust van je chocola én je glas bruiswater genieten, zonder bij beide aan smaak te moeten inboeten. We kunnen geen mooiere combinatie van lokale producten bedenken. 

Maar het blijft niet bij smaak. Ook je gezondheid heeft baat bij BRU®. Ontdek het hier

hand met mooi dessertbordje met donkere chocolade op een witte achtergrond hand met mooi dessertbordje met donkere chocolade op een witte achtergrond

BRU®: het Belgische water voor je Belgische producten 

BRU®: het Belgische water voor jouw Belgische producten

Lokale producten kopen én heerlijk genieten? Dat kan dus perfect met BRU®. Of je je nu tegoed wil doen aan de heerlijke smaak van Belgische chocolade of van de lokale gastronomie wil genieten (link to as local as article): BRU® is altijd jouw perfecte tafelgenoot. Blijf dus vooral Belgisch kopen én genieten. En blijf alle Belgische parels ontdekken. De lokale economie zal je dankbaar zijn.

Wat je dus ook op tafel tovert, laat het sprankelen, met BRU®. Ons Belgisch erfgoed tilt jouw lokaal eten ongetwijfeld naar een hoger niveau. Zelf op smakelijk onderzoek gaan? Ontdek nu of onze natuurlijk bruisende BRU® ook jouw favoriete lokale gerechten doet sprankelen. Smakelijk!

geopende doos van verschillende chocoladepralines op een donkere achtergrond  geopende doos van verschillende chocoladepralines op een donkere achtergrond 

Ontdek de andere artikels

glas water in een bron
Water
Ken jij het verschil tussen BRU® en kraanwater?
Water
Het mineraalwater BRU® is van nature zuiver, kraanwater moet gezuiverd worden. En dat is slechts één van de vele verschillen.
Lees het artikel
bruisend water
Water
De voordelen van bruisend water voor je gezondheid.
Water
Bruisend water is goed voor de gezondheid: de impact van bruisend water op de spijsvertering, zoutarm water, de smaakvoordelen van BRU®, ...
Lees het artikel