BRU® & Brussels’ Kitchen: de Brunch Club
Title H2
Al vier jaar organiseert Brussels' Kitchen elke maand een “Brunch Club". Da’s een buitengewone brunch met 7 verschillende chefs, die een uniek vegetarisch menu presenteren van 7 gangen.
"De uitdaging die we wilden aangaan: klanten de kans geven om tijdens 1 maaltijd 7 verschillende Brusselse restaurants te ontdekken én om vegetarisme sexy en toegankelijk te maken.” Missie geslaagd, alleszins!
Elke maand is er een nieuwe Brunch Club, maar géén brunch is dezelfde. In de keuken wijzigt het team chefs elke keer en het menu is aangepast aan de seizoenen en de beschikbaarheid van producten.
De Brunch Club is een mooie manier om het online universum van Brussels’ Kitchen te ontdekken. Alle deelnemende chefs hebben immers een zaak die ook vermeld wordt in de gids, of ze zijn bij andere gelegenheden al door het team goedgekeurd. En natuurlijk varieert het menu met de seizoenen - "Da’s dé manier waarop elk goed restaurant tegenwoordig werkt: met biologische, lokale, seizoensgebonden producten."
Elke Brunch Club wordt georganiseerd in restaurant “L'Auberge des Maïeurs”. Dat begon als 100% biologische boerderij, voor het zijn avontuur als restaurant begon. Vandaag vind je er een compleet biologische keuken, met lokale producten die voornamelijk van eigen velden komen.
Het is dan ook logisch dat Brussels' Kitchen voor zijn maandelijkse brunches samenwerkt met BRU®, het lokale, kwaliteitsvolle water. Zo is de menukaart perfect in evenwicht.
Waarom vegetarisch? "Waarom niet, dát is eigenlijk de vraag. Voor ons was het een voor de hand liggende kans om het grote publiek te laten zien dat het mogelijk - en zelfs geweldig - is om te genieten van een lokaal en seizoensgebonden 7-gangenmenu, zonder vlees nodig te hebben."
Concept gecheckt en méér dan goedgekeurd, trouwens, want de plaatsen zijn meestal in minder dan 48 uur uitverkocht.
Komende data:
- Zondag 26 maart
- Zondag 16 april (uitverkocht)
- Zondag 14 mei
- Zondag 11 juni
Neem er snel je agenda bij, want reserveren kan hier.