Jullie noemen jezelf locavoren en claimen dat jullie een "slow-food"-restaurant zijn.
M&S : Locavoor zijn is heel eenvoudig. We proberen gewoon de hele regio te promoten: de mensen in en rond Verviers, de producenten... en we willen natuurlijk ook hun producten promoten. Zij doen elke dag ongelooflijk werk dat, laten we eerlijk zijn, best moeilijk is. Zij hebben onze steun nodig en wij hopen die elke dag te kunnen geven.
En wat "slow-food" betreft, da’s een uitnodiging om de tijd te nemen. Om te gaan zitten, te eten, een moment van gezelligheid te delen en vooral: elkaar weer te ontmoeten na de afgelopen jaren...
De tijd nemen. Het zou de slogan van “Au Dos de la Cuillère” kunnen zijn. In een wereld waar alles heel snel gaat, zijn Sophie en Martin erin geslaagd om met beide benen op de grond te blijven staan. Ze nodigen je graag uit om bij hen aan tafel te komen zitten en vooral: een tijdje bij hen te blijven.
Welke plek neemt water (BRU® natuurlijk!) aan jullie tafel in?
M&S: Je kan de hele maaltijd lang water blijven drinken en BRU® is voor ons gewoon het beste water van België. Het heeft dus absoluut zijn plaats aan onze tafels. Of je nu gaat voor zijn bruisend karakter of voor zijn fijne bubbels, BRU® past het best bij elke maaltijd.
...en het laatste woordje bij het (ondertussen al) traditionele "Eet lokaal. Drink lokaal": wat betekent dat voor jullie?
M&S (lachend): Da’s heel simpel: de vakmensen om ons heen promoten!