Title H2

Een idee voor een feestmenu? Vraag het aan @fouettmagic!
 

Title H2

Met oudejaarsavond in aantocht ontkomt niemand aan de eeuwige vraag: Wat zetten we op het menu? Laat je dit jaar inspireren door onze kookexperte @fouettmagic. Zij bedacht een echt droommenu: feestelijk, maar niet te ingewikkeld... gastronomisch, maar met een lichte toets. Ontdek nu het resultaat van haar feestelijk denkwerk!

Title H2

Het feestmenu van @fouettmagic

Foodblogger @fouettmagic is een fijnproefster pur sang, met een passie voor lekker eten en goede producten. Logisch dat ze zichzelf omschrijft als “gastronomische sfeermaker” en dat ze heel graag kookt om zichzelf en anderen te plezieren.

 

Voor de feestdagen deelt ze graag haar droommenu met jullie: feestelijk, maar niet al te ingewikkeld... gastronomisch, maar met een lichte toets. Dat wordt heerlijk genieten tijdens de feestdagen!

 

Net als iedereen wil ze op de feestelijke avond eigenlijk gewoon genieten van haar gasten. Om te voorkomen dat ze de hele avond rondloopt met haar keukenschort over haar avondjurk, bedacht ze een menu dat grotendeels vooraf kan worden klaargemaakt.

Title H2

Van aperitief tot dessert, alles is feestelijk, lekker en licht en, buiten het dessert, werkt ze voor elk gerecht met citrusvruchten. Smakelijk!

 

⭐︎ Clementinemocktail (kinderen toegelaten)

 

⭐︎ Toast met gerookte forel en grapefruit

 

⭐︎ Geroosterde kalkoen met pompoen, mandarijn en salie

 

⭐︎ Drijvend eiland met amandelcrème

 

 

BRU®, het ideale water voor al je feestgerechten

Dankzij zijn neutrale smaak en laag zoutgehalte doet het water van BRU® de smaken van de heerlijkste gerechten en wijnen alle eer aan. Les je dorst dus lokaal! Tip: als je het iedereen naar de zin wilt maken, zet je best twee flessen BRU® (plat en licht bruisend) op je feesttafel.

Title H2

Title H2

0
BRU® - Clementinemocktail
@fouettmagic is een fijnproefster pur sang en ze heeft een passie voor lekker eten. Logisch dat ze heel graag kookt om zichzelf en anderen te plezieren. Voor de feestdagen deelt ze graag haar droommenu met jullie: feestelijk, maar niet al te ingewikkeld... gastronomisch, maar met een lichte toets. Dat wordt heerlijk genieten tijdens de feestdagen!
Lees dit artikel
0
BRU® - Toast met gerookte forel en grapefruit
Toast met gerookte forel en grapefruit
Lees dit artikel
0
BRU® - Geroosterde kalkoen met pompoen, mandarijn en salie
BRU® - Geroosterde kalkoen met pompoen, mandarijn en salie
Lees dit artikel
0
BRU® - Drijvend eiland met amandelcrème
Drijvend eiland met amandelcrème
Lees dit artikel