Title H2

Toast met gerookte forel en grapefruit

Title H2

Ingrediënten 

Een paar sneetjes donker brood 

Gezouten kruidenboter 

Gerookte forelfilets (bijvoorbeeld ‘Les Reines de l’Amblève’ uit Malmédy) 

1 pompelmoes 

Verse dille 

 

Bereiding 

Schil de grapefruit, snijd de partjes en zet ze apart. Snijd kleine stukjes toast uit het donkere brood en besmeer met kruidenboter. Beleg elk toastje met een stukje forel en een partje grapefruit. Garneer met takjes dille. 

Title H2

0
Een geslaagde kaas- en wijnavond met BRU® en @fouettmagic
Bij élke kaas vind je een perfecte wijn... En in het midden? Daar staat BRU®, natuurlijk!
Lees dit artikel
0
BRU® - Clementinemocktail
@fouettmagic is een fijnproefster pur sang en ze heeft een passie voor lekker eten. Logisch dat ze heel graag kookt om zichzelf en anderen te plezieren. Voor de feestdagen deelt ze graag haar droommenu met jullie: feestelijk, maar niet al te ingewikkeld... gastronomisch, maar met een lichte toets. Dat wordt heerlijk genieten tijdens de feestdagen!
Lees dit artikel
0
BRU® - Geroosterde kalkoen met pompoen, mandarijn en salie
BRU® - Geroosterde kalkoen met pompoen, mandarijn en salie
Lees dit artikel
0
BRU® - Drijvend eiland met amandelcrème
Drijvend eiland met amandelcrème
Lees dit artikel

Title H2