Je zou van minder koppijn krijgen.
Gelukkig zijn grote (en héél grote) eetfestijnen vanaf nu kinderspel, dankzij de fijne adresjes van BRU®!
Niet al wat goud is blinkt... maar Pépite is toch een juweeltje dat je niet mag missen.
Neem gezellig plaats in de (zeer grote) kelder… je zit nu in het hoofdgedeelte van het restaurant en geniet er onder de gewelven van een uitgebreid menu om te delen. Carpaccio van sint-jacobsnootjes, tartaar van rundvlees, kalfswangetjes... het zijn maar een paar van de heerlijke gerechten die je opwachten. Eerlijk gezegd loopt het water ons nu al in de mond. Nu je vrienden nog!
Rue Notre Dame 44,
5000 Namen
+32 81 22 91 81
In het hart van de Ardense bossen vind je een unieke verdoken brasserie-restaurant. Je bent er beschut tegen de weersomstandigheden en je kan er genieten van een familiale en lokale keuken: gehaktballen, hammen, entrecote, forel... De grote binnen- en buitenruimtes zijn ideaal voor evenementen op maat, terwijl de omringende natuur je uitnodigt voor een perfecte digestieve wandeling!
https://www.pont-de-belleheid.be/
Chem. de Belle Heid 15,
4845 Jalhay
+32 87 47 44 80
Een mega-buvette, wat is dat? Simpel: bij Plouf geldt “hoe meer zielen, hoe meer vreugd!” Geniet na een drukke dag van een heerlijke milkshake (of een Spritz) en laat je daarna verleiden door een enorme kip aan het spit. Maar ’t is hier niet alleen de kwantiteit die telt, maar ook de kwaliteit. Prima, want aan streekproducten geen gebrek: Zeeuwse mosselen, stoofvlees met Leffe of verse geitenkaas van de kaasfabriek van Gros Chêne! Bij Plouf is het heel simpel: “We doen de dingen nooit half, integendeel!” Benieuwd naar meer?
Salomélaan 2 SPORTCITY, 1e VERDIEPING,
1150 Sint-Pieters-Woluwe
+32 2 899 73 75
In Boortmeerbeek vind je een restaurant van formaat: Silo's. Het is gevestigd in een voormalige mouterij en je zou het ook het restaurant van de twee Danny’s kunnen noemen, want zo is het ook! Hier staan niet één, maar twee chefs aan het roer: Danny Vanderschueren en Danny De Landtsheer. Samen herdefiniëren ze de typische brasseriegerechten, of het nu gaat om een goed vlees- of sausgerecht. En aan ruimte geen gebrek: met 10 aan tafel? Geen probleem. Met 20? Deal! Met 30? Kom maar af! Wél goed afspreken wie dan achteraf de rekening gaat betalen. Geniet ervan!
Leuvensesteenweg 350,
3190 Boortmeerbeek
+32 15 51 11 11
In Sint-Truiden vind je een herberg met een donzige naam, waar je de heerlijkste lekkernijen geserveerd krijgt: De Zwaan. Je kan er genieten van olschool gebraden gerechten, bereid op het houtvuur in de grote schouw van de keuken van dit oude gebouw. Zowel binnen als buiten is er aan ruimte geen gebrek. Leun dus achterover en geniet van de warme sfeer met een glas BRU®, terwijl je wacht tot je vlees gebraden is. Geen zorgen, er is genoeg voor iedereen.
Klein-Gelmenstraat 1,
3800 Sint-Truiden
+32 11 76 73 77
Toen we bij dit restaurant aankwamen, was onze eerste reactie "Maar… Da’s een…". Inderdaad, het heeft de vorm van een... schip! Meer bepaald die van het beroemde lijnschip Normandie, dat vroeger de transatlantische oversteek maakte. Dus kom aan boord en geniet van oesters, kreeft, zeeduivel... De gerechten zijn seizoensgebonden en meestal afkomstig uit de Noordzee. Behalve de broodjes, natuurlijk. En met hoeveel mensen je ook aan tafel zit, de verschillende dekken van het schip zijn allemaal ruim genoeg om je te ontvangen. Absolute aanraders: het grote dekterras en het adembenemende uitzicht op de omringende zee van groen. Geniet van je zeereis!
Koninklijke Baan 1,
8670 Koksijde
+32 58 51 81 41
Sinds 1989 ontvangt de familie Vangeel je in deze tot restaurant omgebouwde prachtige oude boerderij. Op het menu staan uitsluitend lokale en seizoensgebonden producten, met liefde bereid door de familie: stoofvlees, scampi's, ribbetjes, zalm... kies maar uit!
En ongeacht het seizoen is hier plaats genoeg: in de zomer geniet je van het grote terras en het uitzicht op de vijver, in de winter zit je gezellig binnen bij de indrukwekkende open haard. En is je groep echt heel groot? Dan is er zelfs een aparte tweede ruimte voor iedereen - handig toch? Dus tot snel, in Den Moor.
Moorstraat 8,
2520 Ranst
+32 3 485 76 80
Wil je dineren met uitzicht op Frankrijk? Kom dan naar het ruime terras aan de oever van de Leie bij Restaurant De Waterkant. Het restaurant ligt in het grensstadje Wervik en biedt je een traditionele keuken: mosselen, vol-au-vent, vlees- en sausgerchten, wild...
Het interieur is een echt pareltje, met een smaakvol ingerichte zaal, gezellige zitjes, discrete muziek... maar er is ook een grote extra ruimte die op aanvraag gereserveerd kan worden voor groepen. Kortom, weer een goed adresje om uit te proberen!
http://www.dewaterkantwervik.be/
Leiestraat 26,
8940 Wervik
+32 56 53 02 81
Stap binnen in het sublieme hotel-restaurant YALO in Gent en geef je ogen maar de kost. Wil je aanschuiven voor een drankje en een paar hapjes of voor een uitgebreide maaltijd? het kan allemaal, want er is altijd meer dan genoeg plaats. Proef de gedurfde keuken van chef Jasper Maatman en geniet van recepten uit de hele wereld, die opnieuw werden uitgevonden met lokale producten: ceviche, vogelnestje, Thaise salade... Aan jou de keuze.
Brabantdam 33,
9000 Gent
+32 9 395 92 00
SPADEL N.V. gebruikt cookies op deze site. Met jouw toestemming zullen wij ze gebruiken voor de doeleinden zoals uiteengezet in onze Cookieverklaring. Meer informatie vind je in de Cookieverklaring.
AKKOORD