Zes maanden geleden bliezen Mathieu (chef), Alexandra (zaalverantwoordelijke) en Corentin (patissier) het Elsense restaurant “L'Improbable” nieuw leven in. Eerst kreeg het een moderne, gezellige make-over en nu serveert het trio je een heerlijke, creatieve en bistronomische ervaring, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de producten en de wijnen.
Title H2
Title H2
Title H2
Een restaurant in een voormalige garage ... klinkt onwaarschijnlijk, vind je niet? Deze plek in hartje Elsene – op een steenworp afstand van de VUB – straalt een elegante en verfijnde sfeer uit, zowel binnen als op het terras. “L’Improbable” is een geweldig adresje voor een zakenlunch, een romantisch diner of een grote bijeenkomst met vrienden (het restaurant biedt plaats aan maximaal 60 personen).
Title H2
Carpaccio van Sint-Jakobsschelp, lobster rolls, wilde eendenfilet ... Met vegetarische, lactosevrije en glutenvrije opties vind je in de keuken voor elk wat wils. De basis? Seizoensproducten van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor het viergangenmenu of à la carte, “L'Improbable” belooft je mooie culinaire ontdekkingen.
Kers op de taart
Chef patissier Corentin weet wat hij wil en gaat voor een fluweelzachte aanpak. Dankzij zijn creativiteit, consistentie, aandacht voor detail en passie voor gesuikerde lekkernijen krijgt je maaltijd de zoetste finishing touch die je je kan inbeelden.
Title H2
Chef Mathieu koos voor BRU® om zijn bistronomische gerechten te begeleiden. Het natuurlijk bruisend mineraalwater van BRU® heeft namelijk een perfecte minerale balans én een neutrale smaak. Dat maakt het perfect geschikt om de smaken van de chefs inventieve, genereuze en seizoensgebonden keuken tot hun recht te laten komen.
Geniet van een smakelijke bistronomische maaltijd in het ongewone kader van “L'Improbable”!
Title H2
Wil je deze culinaire ervaring in groep delen? Dan helpt “L'Improbable” je graag bij de organisatie van je privé-evenement of banket.
“L’Improbable”
Eugène Cattoirstraat 5
1050 Elsene
+32 2 344 09 00
https://restaurant-limprobable.be/nl