Title H2

Sophie & Nicolas: élke week nieuwe verrassingen op je bord

Title H2

Sophie & Nicolas
Deze maand neemt BRU® je mee naar Comblain-la-Tour, ten zuiden van Luik. Aan de oevers van de Ourthe ontdek je daar het gastronomisch restaurant ‘Sophie & Nicolas’.

Gastvrouw Sophie en chef Nicolas ontvangen je met open armen en bezorgen je graag een unieke culinaire ervaring. Want, elke week laat chef Nicolas zijn menu mee-evolueren met de seizoenen, waardoor hij je blijft verbazen met zijn heerlijk afwisselende verrassingsmenu’s van 3, 5 of 7 gangen. Zo heb je redenen genoeg om wekelijks terug te komen. 




Title H2

Om hun fijne keuken helemaal tot zijn recht te laten komen, kozen Sophie en Nicolas voor het water van BRU®. Want dankzij zijn lage zoutgehalte en perfecte minerale balans doet ons water de smaken van élk gerecht alle eer aan. Bovendien gaat BRU® natuurlijk ook perfect samen met heerlijke wijnen.

Je merkt het: wij zijn alvast heel enthousiast en laten ons graag culinair verrassen door een regionale keuken die zoveel verfijning en afwisseling biedt. We wensen je veel gastronomisch plezier bij ‘Sophie & Nicolas’!

Title H2

Title H2

0
Gastronomie
Restaurant van de maand: “Au Dos de la Cuillère”
Gastronomie
De eindejaarsfeesten zijn nog maar net voorbij en het is al weer tijd om aan tafel te gaan. En dat komt goed uit, want Sophie en Martin, de eigenaars van “Au Dos de la Cuillère”, verwachten je met open armen! Een ontmoeting.
Lees dit artikel
0
In groep op restaurant? Het kan op déze adresjes!
Vind je ’t moeilijk om een restaurant te vinden waar je met meer dan 10 terecht kunt voor een heerlijke maaltijd? Geen paniek: BRU® weet de juiste adresjes.
Lees dit artikel
0
Topchefs kiezen voor BRU®. Jij ook?
Je vindt BRU® vaak terug op de tafels van gastronomische restaurants. Wat zou het toch zijn dat zoveel topchefs voor ons water doet kiezen?
Lees dit artikel
0
L’Atelier de Bossimé: een uniek culinair concept
In l’Atelier de Bossimé laat je je verrassen door de nieuwe smaken van chef Ludovic en zijn unieke, duurzame en lokale aanpak van gastronomisch genieten.
Lees dit artikel