Title H2

’t Werftje: het oudste restaurant van Zeebrugge

Title H2

Vandaag nemen we je mee naar ’t Werftje, “het oudste cafeetje” van Zeebrugge. De zaak staat langs de hele Belgische kust bekend voor zijn vriendelijke sfeer en zijn zeevruchten – vooral de garnaalkroketten!

Title H2

Een zee van zeevruchten

Deze plek staat bekend als het oudste restaurant van Zeebrugge. Herlinde, Eli en hun team serveren er elke dag hun heerlijke zeevruchtencreaties in het typische kader dat ze (opnieuw) hebben gecreëerd: vissoep, kreeft, zeevruchtenschotels, inktvis ... en niet te vergeten hun niet te missen garnaalkroketten, die al veel inkt hebben doen vloeien.

’t Werftje heeft al meerdere prijzen gewonnen én vermeldingen gekregen in de nationale pers.

Title H2

Een gezellig en authentiek kader

Dit havengebouw is meer dan honderd jaar oud en is niet meer veranderd sinds 1905! Het werd in 2015 gerenoveerd met materialen en meubels die prachtig combineren met de originele setting. Gastvrijheid en comfort zijn er troef, terwijl de oorspronkelijke ziel en authenticiteit toch bewaard gebleven zijn.

Title H2

Lunch, diner of een drankje?

Kom langs op het moment dat jou het best past en maak het je makkelijk. Bij ’t Werftje ben je welkom voor lunch, diner of ook gewoon voor een biertje. Installeer je gerust aan tafel: er zijn ook heerlijke tapas om te delen (garnalen, scheermessen, minikroketjes met Serrano-ham, garnalen, kaas, enz.) Héél moeilijk te weerstaan!

Title H2

Maak je degustatie perfect met BRU®

Als er één water is dat het beste in zeevruchten naar boven haalt, dan is het BRU® wel. Het is lokaal, natuurlijk bruisend en heeft een mineraal evenwicht en laag zoutgehalte. Daardoor is het ideaal om de subtiele smaken naar voor te brengen van de gerechten die in 't Werftje geserveerd worden.

We wensen je een onvergetelijke tijd aan ’t zeetje!

’t Werftje
Werfkaai 29
8380 Zeebrugge
+32 497 55 30 10
info@twerftje.be

Title H2

Title H2

0
L’Atelier de Bossimé: een uniek culinair concept
In l’Atelier de Bossimé laat je je verrassen door de nieuwe smaken van chef Ludovic en zijn unieke, duurzame en lokale aanpak van gastronomisch genieten.
Lees dit artikel
0
Sophie & Nicolas: élke week nieuwe verrassingen op je bord
Laat je culinair verwennen door de regionale, gastronomische keuken van Sophie & Nicolas, die je wekelijks verrassen met nieuwe, verfijnde gerechten.
Lees dit artikel
0
Gastronomie
Ardense Royal Toast
Gastronomie
Het recept voor Ardense Royal Toast van onze chef Arnaud Munster.
Lees dit artikel
0
Mosselen op de barbecue van @fouettmagic
Waarom kiezen tussen mosselen en barbecue? Combineer deze zomer de twee met dit makkelijke en heerlijke recept van @fouettmagic.
Lees dit artikel