Title H2

Topchefs kiezen voor BRU®. Jij ook?

Title H2

Je vindt BRU® vaak terug op de tafels van gastronomische restaurants. Wat zou het toch zijn dat zoveel topchefs voor ons water doet kiezen?

Wel, het heeft alles te maken met ‘respect voor smaak’. Want, dankzij BRU® komt het smakenpalet van elke chef – ook als jij de keukenprins(es) van dienst bent – aan tafel volledig tot zijn recht.

Er zijn 4 goede redenen om ook voor BRU® te kiezen als jouw ideale smaakmaker.

Title H2

1. Een perfect mineraal evenwicht.
Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij goede wijn. Bovendien heeft ons water een laag zoutgehalte, waardoor de smaak perfect neutraal is. Ideaal om de smaken van gerechten en wijnen alle eer aan te doen. Logisch dat de beste chefs het water van BRU® zien als ideale ‘smaakpartner’ aan hun tafels.

Title H2

2. Doe de ‘chocolade’-test.
Het verschil in zoutgehalte tussen verschillende bruiswaters kan je ook echt proéven. Doe de test met een glas BRU®, een glas ánder tafelwater en twee stukken donkere chocolade. Je proeft meteen welk water die heerlijke chocoladesmaak tot zijn recht laat komen… Hoe je te werk gaat? Dat lees je hier.  Succes!

Title H2

3. Stimuleer je smaakpapillen
Het licht bruisende mineraalwater van BRU® is ideaal om van je maaltijd te genieten. Het stimuleert je smaakpapillen en reinigt je gehemelte tussen elke gang. En omdat de smaak van BRU® perfect neutraal is, geniet je des te meer van elk nieuw gerecht. In deze blog laat watersommelier Roland Vanden Abbeele zijn licht schijnen over hoe je met lekker tafelwater pas écht culinair geniet.

Title H2

4. Bekroond door culinaire experts.
Bij zijn recentste evaluatie in 2017 kende het International Taste & Quality Institute het water van BRU® weer 3 sterren toe. Dat is de hoogst mogelijke score. Logisch dat de Belgische culinaire wereld ons water echt wel weet te smaken en dat het bij foodpairingsessies vaak gepresenteerd wordt als tafelwater. Zoek je een BRU®-partnerrestaurant om te genieten van trendy Belgische gerechten? Maak dan hier je keuze!  

Title H2

Laat je ook inspireren!

En jij? Kook jij thuis ook graag als een sterrenchef en wil je je culinaire creaties helemaal tot hun recht laten komen? Laat je dan inspireren door de heerlijke recepten die we op onze site verzameld hebben en zorg ervoor dat je altijd BRU® op je tafel hebt staan. Je favoriete water kiezen? Dat kan hier!

Title H2

lokale producent en consument in een tarweveld
Lokaal
Hoe lokaal ben jij? Doe de test!
Lokaal
Is lokaal kopen al een dagelijkse gewoonte geworden? Doe onze test, ontdek hoe lokaal je bent en hoe je het nóg beter kan doen.
Lees dit artikel
0
BRU® - Hoe organiseer je de perfecte picknick?
BRU® geeft je alle tips die je nodig hebt om een picknick te organiseren zoals het hoort. Wat pak je mee? Welke recepten kies je? We vertellen je het allemaal.
Lees dit artikel
0
Leve onze BRU®isende Belgische Bistronomie!
In een joviale sfeer en op een betaalbare manier genieten van een kwaliteitsvolle kaart, die je niet op je honger laat zitten, da’s de essentie van bistronomie.
Lees dit artikel
0
Dit is wat van BRU® zo’n bijzonder mineraalwater maakt…
Wat maakt het natuurlijk licht bruisend mineraalwater van BRU® zo bijzonder, dat Belgische topchefs het zo graag op hun tafels hebben?
Lees dit artikel

Title H2