Bite: de Leuvense brunchbar waar je dag goed begint!

Title H2

Hét adresje in Leuven voor een heerlijke brunch!

In 2018 begonnen Greg en Sophie aan een nieuw hoofdstuk in hun leven: ze openden Bite, een bar in het centrum van Leuven, waar je kunt ontbijten, brunchen of lunchen. 

Fijnproevers worden er verwend met verse, lokale producten. Die komen in de gulle keuken tot leven in fijne gerechtjes, waaronder een grote keuze aan vegetarische opties. Heb je een allergie of intolerantie? Laat het dan gerust weten, want de keuken personaliseert je gerecht met veel plezier. 

‘Guilty pleasure’ of ‘healthy pleasure’, Bite is hét adresje in Leuven voor een brunch met familie of vrienden. 

 

Title H2

Twijfel je tussen Avocadotoast (met gerookte zalm, gepocheerd ei en spinazie) en ‘Turkish eggs’ (met naanbrood, gepocheerd ei, kruidenyoghurt, chili-olie en tomaat)? Dat begrijpen we helemaal! 

Laat je tijdens deze symfonie van smaken verleiden door BRU®. Ons natuurlijk licht bruisende water is perfect neutraal van smaak en ideaal om je smaakpapillen te stimuleren.  

Op zoek naar nog meer culinaire ontdekkingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op de sociale media (@bruwater). 

Bite 

Tiensestraat 12 – 3000 Leuven 

T: 0496 07 52 06 
E: biteleuven@gmail.com 
W: https://biteleuven.be/ 

 

Title H2

Title H2

0
BRU® - 9 tips voor een geslaagde barbecue mét side dishes
BRU® - 9 tips voor een geslaagde barbecue mét side dishes
Lees dit artikel
0
Gastronomie
Aan tafel
BRU® - Restaurant van de maand: Den Bonten Oss
Gastronomie
Aan tafel
Je hebt het gemerkt: nu de zomer in aantocht is, zijn we bij BRU® helemaal ‘into’ barbecueën. Logisch dus, dat restaurant van de maand een heus barbecuerestaurant is: Den Bonten Oss in hartje Lommel. Eigenaar Hanneke Borrenberghs verwelkomt ons met open armen in haar prachtige zaak.
Lees dit artikel
0
BRU® - Hoe organiseer je de perfecte picknick?
BRU® geeft je alle tips die je nodig hebt om een picknick te organiseren zoals het hoort. Wat pak je mee? Welke recepten kies je? We vertellen je het allemaal.
Lees dit artikel
0
BRU® & Brussels’ Kitchen: de Brunch Club
7 chefs, voor een buitengewone brunch met 7 gangen, da’s de zotte insteek van Brussels’ Kitchen en zijn fameuze “Brunch Club”.
Lees dit artikel