Title H2

De perfecte barbecue? BRU® helpt je uit de nood!

Title H2

Hoera, met de zomerse temperaturen is het weer tijd voor een nieuw BBQ-seizoen! Droom je ook van perfect gebakken BBQ-lekkers voor je vrienden en familie, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan helpen we je graag!

We vroegen onze favoriete foodies om hun beste BBQ-tips te delen. Zo konden we tientallen tips verzamelen over hoe je van je BBQ een gezellige topper vol heerlijke smaken kunt maken. Benieuwd? Daar gaan we!

Title H2

De vurige tips van The BBQ Bastard!

Voor foodblogger The BBQ Bastard hebben BBQ’s geen geheimen meer. We laten hem dus graag aan het woord over hoe je nu best je vis of vlees overheerlijk bakt zonder treurige zwartgeblakerde korstjes. En zijn vernieuwende ideeën over hoe je je BBQ-festijn kunt aanpakken, zal je ook best kunnen “smaken”. Ontdek zijn 10 interessante tips!

Naar de tips!

“Veggie good” BBQ’en, met Alizée Arrendondas

“Veggie good” BBQ’en, met Alia.rds

Culinair blogger Alizée Arrendondas geeft je 6 tips om je veggie BBQ een culinaire boost te geven en er een waar smaakspektakel van te maken. Extra leuk: ook niet-vegetariërs krijgen het water in de mond van het lekkers dat Alizée op de BBQ legt!

Veggie-proof proeven!

Title H2

Heerlijke side dishes, met The Messy Chef Jelle

Organiseer je een BBQ? Da’s tegenwoordig véél meer dan “snel een vleesje op een rooster leggen”. Met de 9 tips & tricks van The Messy Chef maak je van je BBQ een coherente culinaire ervaring met zalig verrassende side dishes!

Let’s get Messy, Chef!

Title H2

Verrassend verfrissende mocktails!

Geniet je tijdens de BBQ ook zo graag van mekaar bij een heerlijk drankje en ben je nog op zoek naar een originele apero? Verras je gezelschap dan met 1 (of meer) van deze 5 sprankelende alcoholvrije BRU®-mocktails!

Daar gaan we!

Title H2

Zo, nu heb je alles in handen om van je eigen zomerse BBQ’s heerlijk gezellige successen te maken. Veel plezier en vooral: smakelijk! En vergeet vooral niet om je BBQ-topmomentjes te delen op je social media met #bruwater

Title H2

Win je eigen BANDI-BBQ!
Loopt het water je in de mond na al deze heerlijke BBQ-tips, maar heb je zelf geen BBQ in huis? Ook daar hebben we een geweldige oplossing voor. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een 100% Belgische BBQ van BANDI ter waarde van € 850!
Ik doe mee!

Title H2

glas water in een bron
Water
Ken jij het verschil tussen BRU® en kraanwater?
Water
Het mineraalwater BRU® is van nature zuiver, kraanwater moet gezuiverd worden. En dat is slechts één van de vele verschillen.
Lees dit artikel
natuurlijk water in een glas in de natuur
Engagement
Lokaal
Duurzaam consumeren en bijdragen aan natuurbescherming in één waterfles.
Engagement
Lokaal
Duurzaam consumeren én de natuur helpen beschermen doe je allebei als je BRU® drinkt. Hoe wij daarvoor zorgen? Ontdek het hier.
Lees dit artikel
Wandelpad in de Ardennen
Lokaal
Gastronomie
Gastronomisch weekend in de Belgische Ardennen.
Lokaal
Gastronomie
Ontdek de gastronomie in Wallonië! Ideeën voor een wandeling rond de beste restaurants in de Ardennen om kennis te maken met lokale gastronomie.
Lees dit artikel
volledig lokale gedekte tafel met theelichtjes
Lokaal
Aan tafel
Koop Belgisch: het recept voor een 100% lokale tafel.
Lokaal
Aan tafel
Lokaal eten en drinken is belangrijk. Maar ook al de rest van je eettafel, kan je lokaal kopen! Ontdek nu het recept voor de ultieme 100% lokale tafel. 
Lees dit artikel

Title H2