Zalig culinair genieten op het water, met Dinner On The Lake

Title H2

Dinner On The Lake serveert je magische culinaire momenten op het water. Op een overdekte ‘Floating Table’ in het midden van een meer geniet je samen van een bijzondere plek én van het gastronomische meergangenmenu dat de chef je voorschotelt. Dit jaar word je verwend op prachtige waterlocaties in Antwerpen, Dilbeek, Lochristi en Luik. Vanavond zijn we samen met @anais_decaster te gast in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof in Deurne, op één van de 3 sprookjesachtige vijvers, omringd door de oudste eiken van België.
 
Hier volgt het verslag van een romantische avond culinair genieten op het water:Na een mooie wandeling door het prachtige Rivierenhof worden we met een aperitief en amuses verwelkomd op het aangemeerde ponton, de ‘Floating Table’. Als iedereen aanwezig is zet het gemotoriseerde ponton ‘vlotjes’ koers naar het midden van het meer, waar we met zijn allen genieten van het sublieme uitzicht op deze uitgekiende locatie.

“We zaten op een idyllische plek in het midden van de natuur, met het gefluit van de vogels als enige geluiden.” - Anaïs –  @anais_decaster

 

Title H2

Gastronomische verwennerij

Maar da’s niet alles: naast een onvergetelijke ervaring op een unieke plek, biedt Dinner On The Lake je ook culinaire verwennerij aan, met veel liefde bereid door topchefs. Verwacht je aan gastronomische 5- of 6-gangenmenu’s, waarbij onze chefs echt alles uit de kast halen om je te laten genieten. En natuurlijk zorgen we ook voor BRU® op je tafel, om élke smaak tot zijn recht te laten komen.

“De verschillende gangen overtroffen elkaar keer op keer, met mooie afwisselingen tussen vlees en vis, in combinatie met aangepaste wijnen.” - Anaïs –  @anais_decaster

Dinner On The Lake garandeert je een memorabele gastronomische avond op het water, in een unieke setting, omringd door vrienden of geliefden. Laat je overweldigen door de exclusieve, sprookjesachtige waterplekken, die je naar hartenlust kunt bewonderen, terwijl je geniet van het beste dat de chef en zijn team op je bord kunnen toveren. Heerlijk! 


Event on demand

Ben je event manager of organiseer je een privé-evenement waar je écht iets speciaals van wilt maken? Bij Dinner On The Lake kan het! Kies een van de unieke locaties op het water en stel je evenement samen naar jouw wensen.

 

Wees er snel bij

Je vindt Dinner on the Lake telkens maar tijdelijk op de verschillende locaties. Bovendien zijn de plaatsen beperkt. Check dus zeker wanneer je kan dineren op jouw favoriete plek en boek op tijd.
Title H2

0
BRU® - De perfecte barbecue? BRU® helpt je uit de nood!
Met deze tips zorg jij voor dé perfecte zomerse BBQ met vrienden en familie. Grillen, veggi BBQ, side dishes of een lekker apéro drankje? BRU® helpt je uit de nood! grillen, side dishes, veggie én BRU®-mocktails.
Lees dit artikel
0
BRU® - 9 unieke plekken voor een zonnige picknick.
BRU® neemt je mee naar buiten en toont je 9 geheime topplekken voor een picknick met familie en vrienden.
Lees dit artikel
0
9 bistro’s vol warmte en gezelligheid!
BRU® neemt je mee: ontdek 9 bistro’s van bij ons, die je tijdens de herfst heerlijk warm houden en verwennen.
Lees dit artikel
0
Een magische avond onder de domes van Hemisphere.
Een gastronomische avond onder de sterrenhemel? Dat beleef je in domes van Hempsphere, die je vindt in de tuinen van de mooiste kastelen in België.
Lees dit artikel

Title H2