Een magische avond onder de domes van Hemisphere.

Een magische avond onder de domes van Hemisphere.
Een gastronomische avond onder de sterrenhemel?
Dat beleef je in domes van Hemisphere, die je vindt in de tuinen van de mooiste kastelen in België.

Title H2

Hemisphere, da’s vooral een belevenis. Het doel: je een magische gastronomische avond bezorgen onder feeërieke domes, in de tuinen van de mooiste kastelen in België. Voor deze 4e editie sloeg Hemisphere zijn, euh, koepels op in de tuinen van landgoed Huldenberg, niet ver van Overijse. En vanavond is ook @give_me_some_magic van de partij!

Dit is het verslag van een feeërieke avond sterrenkijken en genieten, met een drankje in de hand:

Zodra je aankomt zie je het: deze plek is een lust voor het oog. Ondanks het koele weer schijnt de zon best fel deze namiddag en er is geen ontkennen aan: de omgeving is echt betoverend, het kasteel luxueus en de koepels in de tuinen naast de vijver voorspellen niets dan goeds voor wat komen gaat.

De ontvangst gebeurt in het kasteel, waar we het aperitief geserveerd krijgen. En dan brengt men ons, net als alle andere gasten, naar onze eigen dome. Het thema van de avond is “Bohemian Chic”: je wordt meegevoerd naar een bloemenwereld in de lente, waar de gerechten alle zintuigen eer aandoen. En dat is nog maar het begin…


De koepels zijn verwarmd en heel smaakvol ingericht. Dat creëert meteen een romantische sfeer in je eigen kleine cocon.”
Laetitia – @give_me_some_magic

Zodra we neerzitten, krijgen we een waar ballet aan gerechten voorgeschoteld, het ene nog fijner dan het andere. David Selens, chef-kok van restaurant “L’Improviste” in Gent, is aan het werk in de keuken en dat proef je op je bord. En natuurlijk staat er BRU® op tafel, om alle verrassende smaken tot hun recht te laten komen.

 

“Het unieke driegangenmenu werd voorgesteld door David Selens. Een foutloze prestatie!”
Laetitia – @give_me_some_magic

Als de avond valt, onthullen de koepels van Hemisphere al hun magie. Het lijken wel sterren, in het midden van de tuinen rond het kasteel van Huldenberg. De gloed van de koepels vermengt zich met de donkere mantel van de nachtelijke hemel, om dan plaats te maken voor een waar klank- en lichtspel. Met open ogen geniet je van deze heerlijke finale. Net zoals @give_me_some_magic!


 

Title H2

Title H2

0
BRU® - 9 tips voor een geslaagde barbecue mét side dishes
BRU® - 9 tips voor een geslaagde barbecue mét side dishes
Lees dit artikel
0
BRU® - 9 unieke plekken voor een zonnige picknick.
BRU® neemt je mee naar buiten en toont je 9 geheime topplekken voor een picknick met familie en vrienden.
Lees dit artikel
0
9 bistro’s vol warmte en gezelligheid!
BRU® neemt je mee: ontdek 9 bistro’s van bij ons, die je tijdens de herfst heerlijk warm houden en verwennen.
Lees dit artikel
0
Zalig culinair genieten op het water, met Dinner On The Lake
Dinner On The Lake serveert je magische, gastronomische momenten op het water, aan een overdekte ‘Floating Table’, in het midden van een sprookjesachtig meer.
Lees dit artikel