Jouw lokale restaurants

Jouw lokale restaurants
Lokaal eten en drinken, da’s ook genieten in één van onze BRU® partnerrestaurants. Die hebben we geselecteerd omwille van hun lokale filosofie en hun passie voor lekkere producten van bij ons. Trek er dus op uit om fantastische restaurants te ontdekken en laat je door hun chefs meenemen naar het hart van hun regionale savoir-faire. 
 

Restaurant van de maand

Voor chef Bas Ghyselen en zaalverantwoordelijke An Van Ammel is ‘ViEr’ het avontuur van hun leven. Het koppel heeft een gedeelde liefde en passie voor de horeca… én voor mekaar. In 2019 openden ze samen restaurant ‘ViEr’ in hartje Kortrijk en vanaf maart 2023 vind je ze op dezelfde site, maar op een ruimere locatie. Daar vindt het duo zichzelf elke dag opnieuw uit in een keuken vol pure, lokale producten. Tijd voor een tripje naar Kortrijk, dus, waar Bas ons te woord staat. 

Ontdek de andere BRU®-restaurants bij jou in de buurt